Over

Hoi! Ik ben Debbie en gek op bakken en koken. Sinds ik op mezelf ben gaan wonen zijn de dagen dat ik niet gekookt heb op één hand te tellen. Mijn lievelingsplek in huis is dan ook de keuken! Nu heb ik ook nog eens een keuken met een groot raam, dus lekker licht, en hartstikke veel ruimte! Al kom je als echte kookfreak natuurlijk altijd ruimte tekort.

Ik ben mama van 2 jongens en sinds ik moeder ben geworden is het uitgebreid koken een beetje verschoven naar het bakken. Bakken kun je overdag doen en vaak kun je ook tussendoor een onderdeel klaar maken. Veel dingen zijn ook nog eens snel klaar en ik vind het fantastisch om te zien wat je allemaal kunt met boter, bloem, eieren en suiker.

Tegenwoordig kom ik ’s avonds ook weer wat meer toe aan uitgebreider koken. Mijn favoriete keuken is de Italiaanse keuken en qua gebak vind ik eigenlijk alles wel lekker! Vanaf het moment dat ik opsta, ben ik bezig met denken aan eten. Mijn inspiratie doe ik overal en nergens op maar vooral Pinterest doet me regelmatig watertanden. Ik ben best een eigenwijze kok want ik houd me zelden aan een recept, ik geef er meestal toch weer een eigen draai aan.

Op deze blog hoop ik jullie te inspireren, zowel met makkelijke doordeweekse recepten als lekkere koekjes en ook de wat ingewikkelder taarten komen aan bod. Mijn gerechten hebben vaak een twist en zijn net even anders dan anders. Ik zou het leuk vinden als je mij wilt volgen, je kunt je aanmelden met je e-mailadres en dan krijg je de nieuwste recepten gelijk in je inbox!

Veel plezier met koken en bakken! Enneh, laat je een reactie achter zodat ik weet wat je ervan vond?!

groetjes Debbie

SAM_9329  

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Shirley schreef:

    Leuke site!! Hier ook een bakgek en ook nog maar sindskort.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s